Update covid-19

Het coronavirus stelt ons allemaal voor nieuwe uitdagingen en dilemma’s, zowel zakelijk als privé. De situatie brengt onzekerheid met zich mee en vanzelfsprekend maken we ons zorgen over wat er in de toekomst kan gebeuren.

De medewerkers van Mabs4.0 werken, net als veel andere bedrijven, zoveel mogelijk vanuit huis om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De richtlijnen vanuit de Rijksoverheid en het RIVM zijn voor ons leidend. Als IT-bedrijf zijn we gelukkig ingericht op het werken op afstand. Geplande afspraken kunnen doorgang vinden middels alternatieve mogelijkheden zoals, Microsoft Teams, telefoon en e-mail. U wordt door Mabs4.0 hiervoor benaderd.

Voor Mabs4.0 heeft de gezondheid en veiligheid van klanten, partners familie en medewerkers alsmede de continuïteit van onze dienstverlening aan onze klanten topprioriteit. Graag blijven wij, zeker in deze zware, onzekere tijden in contact met onze klanten en partners. Wij zullen jullie dan ook regulier op de hoogte houden van de stand van zaken binnen Mabs4.0. En mochten wij jullie kunnen helpen of ondersteunen, op wat voor gebied dan ook, laat het ons dan even weten.

Mabs4.0 slaagt er goed in de door haar klanten gewenste kwaliteit van dienstverlening in stand te houden en we verwachten, als solide bedrijf, geen continuïteitsproblemen. Laten we er samen voor zorgen dat we deze situatie zo goed mogelijk het hoofd bieden.

Alvast bedankt voor jullie vertrouwen en veel sterkte in deze moeilijke situatie!