Mabs4.0 UW Odoo partner.

Wat is Odoo?

Odoo is een online all-in-one ERP systeem. Al je (administratieve) IT wensen kunnen worden ingevuld met de Odoo. Je kunt hierbij denken aan: ERP, CRM, MRP, HR, E-commerce, Productiebesturinf, Voorraadbeheer, Inkoop, facturatie, offertes maar ook websites en webshops.

Wat doen wij als Odoo Partner?

Masb4.0 is een Odoo partner en werkt internationaal vanuit het kantoor in Nederland.

Als partner begeleiden wij u bij het inrichten en implementeren van Odoo zodat u met plezier en efficiënt met Odoo kunt werken. Daarnaast zijn wij ook sparringpartner voor optimalisatie van uw lopende bedrijfsprocessen. We streven naar een continu proces van optimalisatie. Daarbij is de input van u net zo belangrijk, vandaar dat we bouwen aan een sterk samenwerkingsverband. We streven in al onze implementaties altijd naar een maximalisatie van het rendement op uw investering.

Voor wie?

Odoo voor dienstverleners
Bent u op zoek naar ERP-software die uw bedrijf naar het volgende niveau brengt? Doordat de Odoo apps perfect met elkaar samenwerken kunt u uw bedrijfsprocessen zonder problemen aan elkaar koppelen. Handig toch?

Odoo voor e-commerce
Binnen de groothandel en e-commerce moet u zorgen voor een goede bevoorrading van uw bedrijf. Het is ook belangrijk om online goed gevonden te worden en te zorgen dat je webshop gekoppeld wordt aan uw bedrijfsprocessen. Odoo helpt!

Odoo voor (productie)processen
Productieprocessen versnellen, versoepelen en automatiseren. Met de modulaire apps van Odoo zorgen we voor de ideale verdeling van jouw bedrijfsprocessen. 

Veiligheid Odoo

Doordat Odoo ERP-software open source is, telt het miljoenen gebruikers en duizenden ontwikkelaars. Deze grote community zorgt voor een snelle en continue ontwikkeling, waarbij issues snel worden gesignaleerd en getackeld. We  houden alle technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Innovatieve updates, veiligheid en stabiliteit zijn dus in jouw ERP-software van Odoo altijd gegarandeerd.

Odoo partner

Waarom Odoo?

  • Odoo biedt een volledig pakket van apps die bij de behoefte van ieder bedrijf past met de beste gebruiksvriendelijkheid.
  • Het open-source ontwikkelingsmodel van Odoo is ontwikkeld door de beste ontwikkelaars en zakelijke experts om ’s werelds grootste ecosysteem van volledig geïntegreerde zakelijke apps te bouwen.
  • De moderne en elegante technische basis van het Odoo-framework maakt het uniek om alles wat u doet te kunnen automatiseren en volgen – gecentraliseerd, online en overal toegankelijk met elk apparaat.
  • De Odoo-apps zijn perfect met elkaar geïntegreerd, zodat u uw bedrijfsprocessen volledig kunt automatiseren en hiervan de besparingen en voordelen kunt ondervinden. Dit in één enkele, kosteneffectieve en modulaire oplossing; geen werk meer om verschillende technologieën samen te laten werken
  • Odoo ontwikkelt zich, met jaarlijkse releases, veel sneller dan elke andere ERP-oplossing op de markt.

Benieuwd geworden?

Ontdek de Odoo modules en mogelijkheden nu zelf. Plan vandaag nog een Odoo demo in met één van onze specialisten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en geeft u graag een demonstratie van Odoo.