Mabs4.0 UW Odoo partner.

Wat doen wij als Odoo Ready Partner?

Odoo is de leverancier van het ERP systeem Odoo. Odoo werkt wereldwijd met zo’n 1500 officiële partners die kwaliteitsdiensten leveren in Odoo. Als Odoo partner implementeer je Odoo bij de klant.

Masb4.0 is een van die partners met een “ready” status en werkt internationaal vanuit het kantoor in Nederland.

Als Odoo partner begeleiden wij u bij het inrichten en implementeren van Odoo zodat u met plezier en efficiënt met Odoo kunt werken. Daarnaast zijn wij ook sparringpartner voor optimalisatie van uw lopende bedrijfsprocessen. We streven naar een continu proces van optimalisatie. Daarbij is de input van u net zo belangrijk, vandaar dat we bouwen aan een sterk samenwerkingsverband. We streven in al onze implementaties altijd naar een maximalisatie van het rendement op uw investering.

Voor wie?

Odoo voor dienstverleners
Bent u op zoek naar ERP-software die uw bedrijf naar het volgende niveau brengt? Doordat de Odoo apps perfect met elkaar samenwerken kunt u uw bedrijfsprocessen zonder problemen aan elkaar koppelen. Handig toch?

Odoo voor e-commerce
Binnen de groothandel en e-commerce moet u zorgen voor een goede bevoorrading van uw bedrijf. Het is ook belangrijk om online goed gevonden te worden en te zorgen dat je webshop gekoppeld wordt aan uw bedrijfsprocessen. Odoo helpt!

Odoo voor (productie)processen
Productieprocessen versnellen, versoepelen en automatiseren. Met de modulaire apps van Odoo zorgen we voor de ideale verdeling van jouw bedrijfsprocessen. 

Het Odoo partnernetwerk

Enkel na het behalen van de Odoo certificatie mag je aansluiten bij het Odoo partnernetwerk. Bij al deze partners kent Odoo een kwalificatie toe met een transparant ranking systeem; ready, silver en gold partners.

De partners worden gekwalificeerd op basis van ervaring, competentie en klanttevredenheid.  De ervaring wordt bepaald op basis van aantal implementaties dat succesvol zijn afgerond. De vaardigheden worden bepaald op het aantal gecertificeerde medewerkers. De klanttevredenheid wordt bepaald door het percentage vaste en vernieuwde contracten.

Odoo partner

Benieuwd geworden?

Ontdek de Odoo modules en mogelijkheden nu zelf. Plan vandaag nog een Odoo demo in met één van onze specialisten. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en geeft u graag een demonstratie van Odoo.