Mabs4.0 JOUW Odoo partner.

Wat is Odoo?

Odoo is een alles-in-een open source ERP oplossing bestaande uit verschillende apps die naadloos met elkaar samenwerken. Denk hierbij o.a. aan apps voor verkoop, facturatie, boekhouding, voorraad en inkoop, maar ook aan apps voor e-commerce en CRM. Wereldwijd heeft Odoo op dit moment 7 miljoen gebruikers.

Wat doen wij als Odoo Partner?

Als Odoo partner begeleiden wij je bij het inrichten en implementeren van Odoo zodat je efficiënt met Odoo kunt werken. Daarnaast zijn wij ook sparringpartner voor optimalisatie van jouw lopende bedrijfsprocessen. We streven naar een continu proces van optimalisatie. Daarbij is je input net zo belangrijk. Vandaar dat we bouwen aan een sterk samenwerkingsverband. We streven in al onze implementaties altijd naar een maximalisatie van het rendement op je investering.

Voor wie?

Als gecertificeerd partner hebben we reeds bij een serieus aantal bedrijven Odoo succesvol geïmplementeerd. Dit varieert van bedrijven in de eHealth sector tot leasebedrijven en accountancykantoren. Dit laat dan ook zien dat Odoo voor verschillende sectoren erg interessant kan zijn.

Naast het feit dat wij Odoo-partner zijn hebben wij ook langjarige ervaring in het selecteren en implementeren van ERP-software, pakketten en platformen. Hierbij kunnen we je begeleiden van een eerste advies tot en met implementatie en operatie.

Odoo partner

Waarom Odoo?

  • Odoo biedt een volledig pakket van apps die bij de behoefte van ieder bedrijf past met de beste gebruiksvriendelijkheid.
  • Het open-source ontwikkelingsmodel van Odoo is ontwikkeld door de beste ontwikkelaars en zakelijke experts om ’s werelds grootste ecosysteem van volledig geïntegreerde zakelijke apps te bouwen.
  • De moderne en elegante technische basis van het Odoo-framework maakt het uniek om alles wat je doet te kunnen automatiseren en volgen – gecentraliseerd, online en overal toegankelijk met elk apparaat.
  • De Odoo-apps zijn perfect met elkaar geïntegreerd, zodat je jouw bedrijfsprocessen volledig kunt automatiseren en hiervan de besparingen en voordelen kunt ondervinden. Dit in één enkele, kosteneffectieve en modulaire oplossing; geen werk meer om verschillende technologieën samen te laten werken
  • Odoo ontwikkelt zich, met jaarlijkse releases, veel sneller dan elke andere ERP-oplossing op de markt.

Onze aanpak

Benieuwd geworden?

Of wil je meer informatie over Odoo, ben je op zoek naar een ERP-software, pakket of platform of wil je meer weten over ons uitgebreide dienstenportfolio? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij je op bezoek en onderzoeken samen hoe wij je maximaal kunnen ondersteunen.