HET GROWTH MODEL

Breng je innovatie in kaart

Het Growth Model geeft de huidige innovatie binnen jouw organisatie weer. Na het invullen van de scan wordt aan de hand van 8 facetten je volwassenheid bepaald: idea, launch, start-up, scale-up, efficiency. Dit geeft inzicht in de benodigde ontwikkelingen om te versnellen.

DOE DE GROWTH SCAN

Digital growth Rapport

Hoe scoort jouw organisatie op de digitale groei ladder?

Je ontvangt direct inzicht in het resultaat van jouw inspanningen. Met de praktische tips & tricks kun je direct aan de slag om (vervolg)stappen te gaan zetten in het implementeren van nieuwe verdienmodellen, uitrollen van je strategie of verder te digitaliseren.

VAN SCALE-UP NAAR EFFICIENCY DOOR DIGITALISERING

Score

De scan geeft inzicht in hoe jouw organisatie scoort op strategie & organisatie, product & dienst niveau, marktbenadering, ict & marketing en financieel.

Ranking

Na het invullen van de scan wordt aan de hand van 5 facetten je digitale volwassenheid bepaald: : idea, launch, start-up, scale-up en efficiency.

Tips & tricks

Het rapport bevat handige tips & tricks die jou helpen de volgende stappen te maken. Ga direct aan de slag en verbeter het digitale niveau van jouw organisatie en realiseer groei.

NA HET INVULLEN VAN 20 VRAGEN, ONTVANG JE JOUW GROWTH RAPPORT IN JE MAILBOX

Ga samen met jouw collega’s direct aan de slag en groei.

DOE DE GROWTH SCAN