De visie van Leon Beerendonk

De grondlegger van Mabs4.0 werkt volgens de normen en waarden die hij van thuis heeft meegekregen.

Niet voor niets spelen zijn geboorteplaats Heksenberg en de bedrijfscultuur van de vroegere Oranje Nassau Mijnen nog steeds een belangrijke rol in zijn leven, denken en doen. 

Zakelijk is Leon reeds vroeg geïnspireerd door het Rijnlands Model gebaseerd op de samenwerkingsbereidheid tussen werkgevers, werknemers en overheid. Klanten en medewerkers staan hierin centraal. Hij is bijzonder evenwichtig, betrouwbaar, integer, respectvol en heeft een “open mind” voor (nieuwe) technisch-economische ontwikkelingen.

 

Voor Leon, als ras ondernemer en innovator al meer dan 30 jaar succesvol aan het “front”, was het na de overdracht van zijn vroegere IT bedrijf toch moeilijk om op zijn lauweren te gaan rusten. Dit leidde tot de oprichting van Mabs4.0. Een “next generation professional services” bedrijf met als missie om collega ondernemers te helpen best-in-class in hun branche te worden. Transparant, pragmatisch en met maximale focus op klanttevredenheid. Als “gilde meester” levert hij altijd wat hij belooft, meestal nog een beetje meer.

 

Vanuit deze missie is gebouwd aan een mooie dienstenportfolio (met focus op business, proces en ICT) en een eigen ecosysteem, die maximaal complementair zijn. Om zo samen met klanten en partners die business opportunities te identificeren en realiseren welke de klant de meeste kans op (lange termijn) succes bieden. Het resultaat is een gestapelde modulaire dienstverlening die op basis van de behoefte van de klant flexibel kan worden op- en afgeschaald.

Mabs4.0 Value stack