Over Mabs4.0 - Team

Leon Beerendonk

Staffing on Demand Officer, Business Consultant

Mijn naam is Roy Bos en mijn expertise ligt met name op het gebied van werven, selecteren en detacheren van IT professionals. Dat gaat wat mij betreft verder dan alleen maar het vinden van de juiste persoon. Missie, visie, doelstelling, markt, cultuur en uitdagingen van de klant liggen aan de basis van de vraag. Wanneer je dit alles weet kun je de klant een goed advies geven en vervolgens invulling geven aan de vraag. Dat is wat ik doe bij Mabs4.0, Staffing on Demand.

Mabs4.0 bouwt aan een grote community van professionals waarmee wij graag samenwerken, die wij goed kennen en waar wij alle vertrouwen in hebben. Het voordeel is dat wij onze klanten altijd de juiste expertise kunnen bieden die nodig is voor hun vraagstuk.

Mijn bedrijfskundige opleiding in combinatie met mijn jarenlange ervaring en de vele bedrijfsbezoeken, hebben van mij een allround business consultant gemaakt. Ik kan mij goed en snel inleven in de bedrijfsprocessen van veel verschillende branches en kan vervolgens snel knelpunten boven water tillen. Ik ben in staat de IST situatie bij een bedrijf in kaart te brengen en vervolgens toe te werken naar de Soll situatie.

Op dit moment adviseer ik een opdrachtgever bij de keuze van hun ERP-systeem in combinatie met een warehousemanagementsysteem. Door recente overnames lag er een vraagstuk of er synergie voordelen te behalen zijn op bovengenoemde gebieden.

Binnen mijn advieswerk hecht ik veel waarde aan het leren kennen van bedrijven en hun medewerkers om zodoende beiden verder te brengen in hun ontwikkeling.

Stuur me een bericht!

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Message